Werken van MOA’s kunstenaars worden getoond op internationale exposities

Exposities

Yvan Richeux-Rey en Den Bar bij Gallery Bernard
15 juni - 31 august 2021, Dinard, Frankrijk

De schilder Yvan Richeux-Rey de beeldhouwer Den Bar tonen nieuw werk in hun tweede gezamenlijke expositie bij Galerie Bernard in Dinard, Frankrijk, tot 31 augustus.

exhibitions
exhibitions

Trois visages 2
1 mei – 2 oktober 2021, Maastricht, Nederland

De expositie Trois Visages laat werk zien van drie kunstenaars. Yan Marczewski - meditatieve olieverf schilderijen, Den Bar - sculpturen in brons, marmer en hout en Yvan Richeux-Rey - dynamische, kleurrijke olieverf schilderijen.

Galerie Schlessart, Bergen
Oktober, 2020, Bergen, The Netherlands

Galerie Schlessart, Bergen toont in oktober 2020 in een grote tentoonstelling werk van verschillende kunstenaars. Van de twee Franse schilders Yan Marczewski en Yvan Richeux-Rey laat zij grote olieverf schilderijen zien. Van de Nederlandse beeldhouwwer Den Bar worden abstracte sculpturen in brons, marmer en hout getoond.

exhibitions
exhibitions

Galerie de L’Europe, Parijs
15 december 2019 - 5 januari 2020, Parijs, Frankrijk

De zesde tentoonstelling van Yan Marczewski en Den Bar in Galerie de L'Europe in Parijs was een succes. In de zesde tentoonstelling van de Parijse schilder Yan Marczewski en de Nederlandse beeldhouwer Den Bar waren grote schilderijen en abstracte sculpturen in brons en marmer te zien.

ART NOCTURNE
11-1 Augustus 2018, Knokke-Heist, België

Galerie MOA presenteert tijdens ART NOCTURNE Knokke-Heist, België:

  • Yan Marczewski, Parijs oilieverf schilderijen
  • Den Bar, Maastricht abstracte sculpturen

Wegens het grote aantal internationale galeries is de mondaine badplaats Knokke-Heist een bekende plaats voor kunstverzamelaars. De Kunst beurs was goed bezocht en diverse kunstwerken werden aangekocht door verzamelaars.

exhibitions
exhibitions

Rotterdam Contemporary Art Fair
Februari, 2017, Rotterdam, Nederland

Met de Rotterdam Contemporary Art Fair wordt het nieuwe tentoonstellingsjaar geopend. De beurs begint op 8 februari en een week lang tonen vele internationale galerieën moderne kunst.

Galerie MOA laat werk zien van zijn twee belangrijke artiesten:

  • Yan Marczewski, Parijs olieverf schilderijen
  • Den Bar, Maastricht abstracte sculpturen

LICHT 2
12 November 2015, Maastricht, Nederland

De expositie LICHT 2 is een samenwerking tussen het Museum aan het Vrijthof en Galerie MOA. Deze expositie werd geopend door directeur Erik de Jong. In het Museum aan het Vrijthof en bij Galerie MOA worden werken getoond van:

  • Jean-Marc Spaans, Rotterdam, fotografie
  • DenBar, Maastricht, sculpturen

De kunstwerken van Jean-Marc Spaans zijn foto’s van licht. Hij vangt het spoor van bewegend licht door fotografie zonder dat de lichtbron wordt getoond. Hij schildert als het ware met licht. Den Bar baseert zijn beeldhouwwerk op reflectie en mentale kracht. Zijn abstracte sculpturen in brons en aluminium bezitten een eigen individuele taal.

exhibitions
exhibitions

Galerie de L’Europe, Parijs
September 2012, Parijs, Frankrijk

In september 2012 werd nieuw werk van Yan Marczewski, Parijs, en Den Bar, Maastricht, tentoongesteld in Galerie de L’Europe in Parijs. Marczewski’s abstracte grote olieverfschilderijen in sobere maar felle kleuren passen perfect bij de basale materialen brons en aluminium en de ritmische vormen waarmee Den Bar werkt. Zoals een bezoeker opmerkte: "Het is alsof de schilderijen en sculpturen met elkaar praten". De internationale bezoekers prezen de kwaliteit van de tentoonstelling. Verzamelaars toonden hun waardering door veel van de werken aan te kopen.